Menu

Vooraf

Broodplank

met smeersels kruidenboter, aioli, pompoenhummus 

€ 5.50

Portie olijven 

gemarineerd naar eigen recept  

€ 5.00

Voorgerechten

Soep van de dag

wisselend naar de stemming van Meneer Jan

€ 5.50

Klassieke carpaccio

met truffelmayonaise, oude kaas en pijnboompitten

€ 8.50

Graved Lax (zalm) 

met een mousse van gerookte meerval en een crème van Nordes gin

€ 9.00

Vega tartaar

op basis van tomaat en kappertjes,  Zwolsche zwammen daarbij een saus van vadoevane

€ 8.00

Gerookte eendenborst 

salade met een chutney van cranberry

€ 9.00

Pulled Zwolsche zwammen  

op een broodje geserveerd met een oosterse saus

€ 8.50

Hoofdgerechten

Saté van varkenshaas

met atjar en kroepoek

€ 17.50

Boerengroentenstoof 

in rode wijn gegaarde winterpeen, rode biet en andere seizoensgroente

€ 17.50

Vangst van de dag 

€ 18.50

Biefstuk van hert uit de pan 

geserveerd met een portjus

€ 22.50

Pan van Jan

een wisselend wereld gerecht

€ 17.50

Runder rib eye (250 gr.) van de grill 

gegratineerd met blauwe kaas of kruidenboter

€ 22.50

Bovenstaande gerechten worden geserveerd

met bordgroenten en  gebakken aardappeltjes en salade.

Extra te bestellen

frites met mayonaise per portie

€ 3.00

Kun je niet beslissen? Vraag het Meneer Jan

Nagerechten

Coupe Vanilleijs

van Talamini met gemarineerd rood fruit en slagroom

€ 6.50

Brownie

met een speculooscrème en saus van limoncello

€ 7.50

Crème brulee 

van Tante Nellie likeur (zus van Jan)

€ 7.50

Kaasplank

3 verschillende kaas soorten uit de regio met daarbij een chutney, dadelkoek en noten

€ 9.00

Koffie compleet

met chocolaatjes, een Meneer Jan bonbon en een Tante Nellie likeur

€ 8.00

Cheesecake

met caramelsaus en een kletskop van hazelnoot en lavendel

€ 6.50

to top button